Vacature: Schadebehandelaar

Wil jij in je werk ook graag meer bieden dan er wordt verwacht en wil je ook gaan voor een glimlach van onze relaties? Dan ben jij wellicht die nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde collega die onze relaties helpt bij de afhandeling van hun schades! Als schadebehandelaar ben je dagelijks aan de slag voor onze relaties. Je schakelt tussen relatie, collega’s en verzekeraars. Schades afwikkelen is helemaal jouw ding. Je levert maatwerk en komt op voor de belangen van onze particuliere en zakelijke relaties. Jouw doel is net als dat van ons dat je je relatie volledig wilt ontzorgen!

Maak deel uit van ons team

Je werkt in een professioneel team met ervaren en betrokken collega's. Met 7 andere collega’s ben jij wellicht de bemanning voor de verzekeringsafdeling. Zowel particulier als zakelijk wordt op deze afdeling alles verzekeringstechnisch geregeld. Op de afdeling zal je zien dat iedereen elkaar helpt en stimuleert om zo succesvol mogelijk te zijn. Om je werk als schadebehandelaar perfect uit te kunnen voeren krijg je op alle mogelijke manieren ondersteuning vanuit Boudesteyn en de door ons geselecteerde verzekeraars.

Jouw uitdaging

Wij van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen zijn persoonlijk, reageren zo snel mogelijk en staan klaar voor onze relaties. Daar ben jij je als schadebehandelaar echt van bewust. Je streven dient in alle gevallen te zijn het belang van je relatie te dienen. Verder is je streven dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen. In de rol van schadebehandelaar beheer je aanvullend ook bestaande polissen en voer je mutaties uit. Je bent verantwoordelijk voor correcte contacten naar de diverse relaties, zowel schriftelijk als telefonisch.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen verwacht van jou:

-Een relevante afgeronde MBO+ opleiding;
-In het bezit van minimaal WFT schade particulier- en zakelijk;
-In het bezit van WFT inkomen (is een pré);
-Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
-Dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt;
-Je bent klantvriendelijk en resultaatgericht;
-Dat je positieve energie meebrengt.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen biedt jou

Een marktconform salaris inclusief reiskostenvergoeding en aanvullende pensioenregeling.
Een bruisende werksfeer met gepassioneerde collega's. Een werkplek in een ervaren en behulpzaam team. Een fijne werkplek in Genemuiden.

Jouw beschikbaarheid

Als schadebehandelaar werk je bij ons 40 uur per week*. Van maandag t/m vrijdag werk je van 08.30-17.00 uur of van 09.00-18.30 uur.

Ben je klaar voor een stap extra?

Wil je de volgende stap maken in je carrière, solliciteer dan nu. Je valt bij ons op door een originele brief te sturen met een overtuigend CV.

Voor vragen met betrekking tot deze vacature kan je Ingeborg Boudesteyn bellen (038 – 385 93 93) of mailen (i.boudesteyn@boudesteyn.nl).

 *Goede parttimers vanaf 24 uur zijn ook uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Meer in deze categorie:


Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie