Vacature Telefonisch Servicemedewerker (M/V)

Ben jij de held(in) die onze relaties gelukkig maakt? Als Telefonisch Servicemedewerker benader jij onze relaties en bespreek je onze verzekeringsproducten- en diensten. Wij hebben onze relaties wat te bieden, ben jij bereid om ze dit te vertellen?

Maak deel uit van ons team
Jij werkt in een professioneel team met ervaren en betrokken collega's. Op de afdeling zal je zien dat iedereen elkaar helpt en stimuleert om zo succesvol mogelijk te zijn. Om je werk als Telefonisch Servicemedewerker perfect uit te kunnen voeren, krijg je van ons de juiste begeleiding om succesvol te worden in deze functie.

Jouw uitdaging
Wij van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen zijn persoonlijk en reageren altijd direct. Daar ben jij als Telefonisch Servicemedewerker je van bewust. Wij kennen onze producten als geen ander. Wij hebben onze relaties echt wat te bieden op het gebied van financiële producten en diensten. Wij zijn adviseur en regisseur van onze relaties. Wij staan voor: vriendelijk, kwaliteit, aandacht, service, flexibel en betrokken. Wij zoeken de persoon die zich hierin kan vinden. Wij zoeken iemand die graag het gesprek aangaat met mensen, met als hoofddoel om echt iets voor ze te betekenen.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen verwacht van jou:
-Een relevante afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau;
-Passie voor telefonisch klantcontact;
-Uitstekende communicatieve vaardigheden;
-Dat je overtuigend overkomt en resultaatgericht bent;
-Dat je positieve energie meebrengt en jezelf goed kan organiseren;
-Dat je uitstekend Nederlands kan spreken en schrijven.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen biedt jou
Een marktconform salaris, inclusief reiskostenvergoeding en een aanvullende pensioensregeling. Een bruisende werksfeer, met gepassioneerde collega's. Een werkplek in een ervaren en behulpzaam team in Genemuiden.

Jouw beschikbaarheid
Als Telefonisch Servicemedewerker werk je bij ons 40 uur per week*. Van maandag t/m vrijdag werk jij van 08.30-17.00 uur.

Ben je klaar voor een stap extra?
Wil je de volgende stap maken in je carrière, solliciteer dan nu. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief en CV.

Voor vragen met betrekking tot deze vacature kan je Marcel Boudesteyn bellen (038 – 385 93 93) of mailen (m.boudesteyn@boudesteyn.nl).

 *Goede parttimers (vanaf 24 uur) kunnen ook reageren op deze vacature.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie