Over ons

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is een gerenommeerd financieel adviesbureau, in 2000 gestart door huidig directeur eigenaar Marcel Boudesteyn. Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Wij geven u graag alle aandacht en ouderwets service. Bij ons krijgt u koffie en een glimlach, vriendelijkheid is de norm. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij doen er alles aan om u de beste producten te selecteren tegen de scherpste prijs. Kom eens langs voor een bak koffie om dit voor u zelf te ervaren. 

Wij gaan voor persoonlijk contact en het opbouwen van een gezonde relatie. Daarom kunt u altijd bij ons binnenkomen voor een bak koffie en financieel advies. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij denken altijd mee met onze relaties en zoeken naar de beste oplossing. Op maat!

U bent van harte welkom bij ons. 

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie