Visie Boudesteyn

Marcel Boudesteyn: 'Als je gaat werken aan je doelen, gaan je doelen voor je werken'.

Marcel Boudesteyn startte reeds in 2000 met het opzetten van zijn eigen bedrijf. Dit werd uiteindelijk adviesbureau Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen. In een korte periode van 15 jaar maakte het bedrijf een flinke groei door. Alleen begonnen met een pen en schrijfblok op zolder, is de situatie inmiddels flink veranderd. Anno 2016 werken er 23 professionals bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen en behoort het bedrijf al flink wat jaren tot de top van de spelers op de financiële markt.

Voetbalcarrière van Marcel Boudesteyn

Toen Marcel Boudesteyn 17 was, had hij de jeugd doorlopen en trad hij toe in het eerste van Excelsior. Na zijn eerste profcontract bij Excelsior haalde trainer Westerhof hem naar Groningen. Daar heeft hij twee mooie jaren gespeeld en kreeg toen een transfer naar, toen nog, FC Zwolle. Met FC Zwolle promoveerde Boudesteyn van de eerste divisie naar de eredivisie. Marcel Boudesteyn heeft uiteindelijk zeven jaar voor FC Zwolle gespeeld. Helaas zorgden de vele knieblessures ervoor dat er een einde kwam aan zijn voetbalcarrière.

Tijdens zijn voetbalcarrière heeft Marcel Boudesteyn altijd gewerkt. Eerst administratief, later ook in commerciële functies. Werken aan een toekomst omdat er aan de voetbalcarrière een einde zou komen. Hij haalde zijn MEAO-diploma en gedurende zijn voetbalperiode studeerde hij voor zijn boekhouddiploma en haalde hij diploma’s voor financiële dienstverlening. Samen met de werkervaring een mooie basis om voor zichzelf te beginnen.

Marcel Boudesteyn bouwde al vroeg aan zijn carrière

Toen hij eenmaal stopte met voetbal, had Marcel al gebouwd aan de basis van Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen. Sinds 2000 is zijn financieel adviesbureau Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen officieel gevestigd in Genemuiden en momenteel telt het dus 23 medewerkers met diverse specialiteiten. Groot geworden in hypotheken is het kantoor tegenwoordig allround. Ook de afdeling verzekeringen is tegenwoordig een stevige pijler voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen.

Marcel Boudesteyn: 'Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar dat je probeert beter te worden'.

Vanuit deze filosofie wordt er dagelijks gewerkt aan klanttevredenheid. Kwaliteit, Service, Aandacht en Vriendelijkheid. Dit is de filosofie van waaruit Boudesteyn zijn relaties wil bedienen. Het belang van de klant staat altijd voorop!

Zelfs als leider van de onderneming en financieel adviseur blijft Marcel Boudesteyn betrokken bij het voetbal; zo is hij momenteel hoofdtrainer bij VV Nunspeet. En ook dit met veel plezier.

Bron tekst en foto's: www.regiolokaal.nl.

 

Meer in deze categorie:


Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie