Wij doneren € 200,- aan de CliniClowns met onze CliniClown-zoekactie!

Wij willen iedereen bedanken voor het deelnemen aan de CliniClowns-zoekactie. Er hebben in totaal 46 personen de actiecode opgezocht (verstopt op de pagina: reisverzekeringen) en het naar ons toegezonden. Wij hebben beloofd dat we per ingevuld formulier 2 euro aan de CliniClowns zouden doneren. Zelf willen wij met ons Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen team het opgeleverde bedrag met € 100,- aanvullen. Afgerond levert deze actie € 200,- op. Wij wensen de CliniClowns heel veel succes en alle kinderen heel veel plezier en een grote glimlach toe! 

 

 

CliniClowns zoekactie: Wij lanceren met trots onze nieuwe Boudesteyn website. Zoek de CliniClown en doneer gratis aan de CliniClowns! 


Eindelijk is het dan zover. Vanaf februari hebben wij een gloednieuwe website. Na maanden van voorbereidingen en vele uurtjes hard werken kunnen wij met trots onze nieuwe website aan u presenteren.

Een website met een compleet nieuwe uitstraling en boordevol informatie over onderwerpen als hypotheken, verzekeringen en bankzaken. De website is overzichtelijk gepresenteerd en in begrijpelijke taal geschreven. Als u vragen heeft over een specifiek onderwerp, dan kunt u op iedere pagina snel en makkelijk contact met ons opnemen via de contactformulieren die u op iedere pagina vindt. Maar natuurlijk blijven wij ook goed bereikbaar via de telefoon, zoals u dat van ons gewend bent. We nemen u graag mee in alle vernieuwingen op onze website en zijn uiteraard erg benieuwd naar uw mening. Wij hopen dat u net zo tevreden bent als wij met onze website.

Donatie aan de CliniClowns
Natuurlijk blijven wij u proactief ondersteunen bij al uw financiële zaken. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze service en dienstverlening. Ook onze maatschappelijke plicht staat bij ons hoog op de agenda. Met de lancering van onze nieuwe website willen wij een bijdrage leveren aan het goede doel, de CliniClowns. De hoogte van de bijdrage kunt u bepalen door gratis deel te nemen aan onderstaande actie!

Zoek de CliniClown!
Op één van onze verzekeringspagina’s kunt u een CliniClown met een actiecode vinden. Zoek de CliniClown en verstuur vervolgens deze code naar ons toe via het contactformulier. Voor ieder volledig ingevuld contactformulier doneren wij 2 EURO aan de CliniClowns.* Het kost u niks! Tot vrijdag 24 maart 2017 kunt u mee doen met deze actie.

Doe mee en steun de CliniClowns.

‘’Wat is er mooier dat een glimlach op het gezicht van een kind!’’

 

*Eén donatie per deelnemer (per adres)
*Vul het contactformulier volledig met juiste code in. Wij doneren € 2,- per deelnemer en adres.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie