Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Aansprakelijkheidsverzekering 


Als u anderen schade toebrengt en u wordt aansprakelijk gesteld, draait u op voor de kosten. Het kan gaan om een kleine schade zoals een gebroken ruit of om een grote schade zoals blijvend letsel. Een ongeluk zit in een kleine hoek: een dakpan van jouw huis valt tijdens een storm op de tuinset van je buren. Of wanneer jouw kind ineens de weg op rent en een auto moet uitwijken en daarbij een forse schade veroorzaakt. 

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) kan die schade dekken. Zeker voor de aansprakelijkheidsverzekering geldt: je weet noot precies wat er kan gebeuren. Juist omdat de AVP reële risico’s dekt die u zelf niet kunt dragen, is zo’n verzekering onmisbaar. Het moet wel gaan om schade die per ongeluk is veroorzaakt. Als er opzet in het spel is, wordt de schade niet vergoed. Voor een alleenstaande zijn met een AVP niet alleen de ‘eigen schades’ gedekt, maar meestal ook de schades die huisgenoten veroorzaken, zoals een minderjarige logé of bijvoorbeeld de hulp in de huishouding voor zover die aansprakelijk gesteld wordt voor werkzaamheden bij u thuis. Ook huisdieren kunnen onder de dekking vallen.

Doordat er gemiddeld niet zo vaak gebruik gemaakt wordt van de aansprakelijkheidsverzekering, is de premie beperkt tot enkele tientjes per jaar. Deze verzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met een woonhuisverzekering en/of een inboedelverzekering. 

Meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering met een veilige dekking en lage premie? Neem contact met ons op!