Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Over ons

 

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is een gerenommeerd financieel adviesbureau. Inmiddels doorgegroeid naar een landelijke organisatie met vier vestigingen en ruim 25 specialisten met kennis en ervaring op het gebied van particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. Kennis, waarmee we andere mensen helpen hun geldzaken op orde te krijgen. Met ruim 20 jaar zetten wij ons in voor uw financiële zekerheid. Uw inkomen voor nu en later, uw plannen en wensen, uw bezittingen en vermogen; wij nemen uw financiële belangen serieus.

Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wij gaan voor persoonlijk contact en het opbouwen van een gezonde relatie. Daarom kunt u altijd bij ons binnenkomen voor een bak koffie en financieel advies. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing. 100% onafhankelijk en op maat! 

 

Visie Boudesteyn 
Wij gaan voor 100% tevreden relaties en daarom zijn wij bereid tot alles. Daarom geven wij u graag alle aandacht en optimale service. Wij doen er alles aan om voor u de beste producten te selecteren. Flexibiliteit zit in ons bloed. Wij doen wat we beloven en zijn betrokken bij onze relaties.  

Een team met een enorme drive om tot het uiterste te gaan. Een team waar Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen trots op is.

Onze kernwaarden:

  • Vriendelijk
  • Kwaliteit
  • Aandacht
  • Service
  • Flexibel
  • Betrokken

Ook intern leven we onze kernwaarden na. We hebben bij Boudesteyn een platte organisatie, spreken elkaar direct aan, nemen honderd procent verantwoordelijkheid voor ons werk, delen verdriet en successen, zeggen wat er beter moet en kan. Door de verantwoordelijkheid die iedereen hier voor de klant en het werk voelt, wordt dit goed onderling geregeld en weet je van tevoren al dat het werk wordt overgedragen of in de avonduren wordt gedaan’’.

Wij zijn er voor onze relaties om hen te ontzorgen op alle financiële gebieden. Wij willen waardevol zijn voor onze relaties. Daarom denken wij mee. Onze relaties hebben de keuze om hun financiële zaken in onze handen te leggen. Men kan losse pakketten bij ons afnemen, maar natuurlijk ook alle financiële zaken bij ons neerleggen.

 

Welkom bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen!

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie