Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Reisverzekering

De zomer komt er weer aan. Een periode om te genieten van het mooie weer en de vrije tijd. Dichtbij of ver weg, samen of alleen. Met de auto, motor, caravan of een vliegreis. Wat uw bestemming ook is, zorg dat u goed verzekerd op reis gaat. Gaat u 2 weken op vakantie, dan sluit u dus een reisverzekering af voor 2 weken. Weet u nu al dat u dit jaar vaker op vakantie gaat? Dan is het wellicht voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een goede reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden, een ongeval. Het zijn zaken die u vakantie goed kunnen verpesten. En u vaak ook nog eens veel geld kosten. Uw vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met een reisverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

 

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Voor zowel de reisverzekering als de annuleringsverzekering geldt dat je deze voor een specifieke reis of doorlopend voor het gehele jaar kunt afsluiten. Wat voor jou goedkoper uitpakt, hangt af van het aantal vakanties en de duur daarvan. Omslagpunt ligt veelal bij zo’n twee vakanties (inclusief weekendjes weg) en ruim twee en een halve week vakantie per jaar.

De kortlopende reisverzekering is voor als u elk jaar maximaal 14 dagen op vakantie gaat. In dit geval verzekerd u onvoorziene kosten die u maakt als u op reis bent. Denk hierbij aan het kopen van kleren als u bagage zoek raakt. Ook kunt u allerlei aanvullende dekkingen kiezen, zoals voor extreme sporten of autopechhulp voor onderweg. Ook een annuleringsverzekering is een aanvullende verzekering.

 

Het hele jaar door verzekerd
Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Ook helpt de reisverzekering als je onverhoopt naar huis moet keren door een calamiteit of ongeluk. De gipsvluchten bij de skivakantie zijn hier een voorbeeld van.

Dekking doorlopende reisverzekering
Wat er precies verzekerd is, hangt af van uw wensen. De dekking en premie voor de reisverzekering worden bepaald aan de hand van:

  • De periode dat u verzekerd wenst te zijn. Meestal 60 tot 90 dagen achter elkaar.
  • Het dekkingsgebied (Europa of Wereld)
  • Het maximumbedrag dat u wilt verzekeren

 

Aanvullende verzekeringen

Een wandelvakantie in Nederland is heerlijk en ook niet zo gevaarlijk. Dat is heel wat anders dan wanneer u besluit om een jungletocht gaan maken in de jungle van Thailand of te gaan duiken in een ver oord. Voor extreme sporten heeft u een aanvullende reisverzekering nodig. Ook wanneer u autopechhulp onderweg wilt moet u dit in een aanvullende verzekering afsluiten. Ook een annuleringsverzekering is een aanvullende verzekering.

 

Daarnaast is het mogelijk om de reisverzekering uit te breiden, waarbij geldt dat sommige dekkingen bij de ene verzekeraar als inclusief en bij de andere als exclusief gelden. Let daarbij ook goed op dubbele dekkingen. Sommigen zijn al via andere verzekeringen gedekt. Voorbeelden van aanvullende dekkingen: Wintersport en Onderwatersport, Medische kosten, Vervangend vervoer, Rechtsbijstand. 


Extra dekkingen:

Ongevallenverzekering
Een ongeval tijdens reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens uw vakantie of reis.

Medische kosten
Komt u tijdens uw vakantie in een buitenlands ziekenhuis terecht, dan krijgt u te maken met onverwachte medische kosten. Met deze aanvullende reisverzekering worden deze kosten vergoed. We gaan er dan wel van uit dat u in Nederland een zorgverzekering hebt. 

Annuleringsverzekering
Uw reis kan om verschillende redenen niet doorgaan terwijl er wel al geboekt is. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. Die annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Hulpverlening en vervoer
Op weg naar u vakantiebestemming kunnen er situaties ontstaan die uw vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. De auto of de bestuurder kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heeft u recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

Wintersport & Onderwatersport
Houd u van wintersport en zoekt u vaak de sneeuw op? Of snorkelt u graag in tropische wateren? Sluit dan bij uw reisverzekering de wintersport of onderwatersport dekking af. Dan zijn de risico's van uw sportieve hobby meeverzekerd. Van schade aan uw sportuitrusting tot ongevallen. Ook kunt u er voor kiezen een gehuurde of uw eigen sportuitrusting tot een hoger bedrag te verzekeren.

 

Waarom kiest u onze reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat
Dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u uw Doorlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar
Als u hulp of advies nodig heeft tijdens uw vakantie, kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie.

Snel uw bankpassen geblokkeerd met Personal Service
Onze Personal Service zorgt voor uw persoonlijke eigendommen. Bent u uw bankpas of creditkaart kwijt? Met één telefoontje blokkeert u al uw betaalpassen.

 

Zoekt u een reisverzekering of annuleringsverzekering die aansluit bij uw wensen en eisen? Wij maken een vergelijking op maat en houden rekening met uw voorkeuren.