Hoe mogen we u helpen?
We zijn voor u bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Doorlopende reisverzekering

Het hele jaar door verzekerd
Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Ook helpt de reisverzekering als je onverhoopt naar huis moet keren door een calamiteit of ongeluk. De gipsvluchten bij de skivakantie zijn hier een voorbeeld van.

Dekking doorlopende reisverzekering
Wat er precies verzekerd is, hangt af van uw wensen. De dekking en premie voor de reisverzekering worden bepaald aan de hand van:

  • De periode dat u verzekerd wenst te zijn. Meestal 60 tot 90 dagen achter elkaar.
  • Het dekkingsgebied (Europa of Wereld)
  • Het maximumbedrag dat u wilt verzekeren

Daarnaast is het mogelijk om de reisverzekering uit te breiden, waarbij geldt dat sommige dekkingen bij de ene verzekeraar als inclusief en bij de andere als exclusief gelden. Let daarbij ook goed op dubbele dekkingen. Sommigen zijn al via andere verzekeringen gedekt. Voorbeelden van aanvullende dekkingen: Wintersport en Onderwatersport, Medische kosten, Vervangend vervoer, Rechtsbijstand. 

Kortlopende of doorlopend?
Voor zowel de reisverzekering als de annuleringsverzekering geldt dat je deze voor een specifieke reis of doorlopend voor het gehele jaar kunt afsluiten. Wat voor jou goedkoper uitpakt, hangt af van het aantal vakanties en de duur daarvan. Omslagpunt ligt veelal bij zo’n twee vakanties (inclusief weekendjes weg) en ruim twee en een halve week vakantie per jaar.

Waarom kiest u onze Doorlopende Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat
Dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u uw Doorlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar
Als u hulp of advies nodig heeft tijdens uw vakantie, kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie.

Snel uw bankpassen geblokkeerd met Personal Service
Onze Personal Service zorgt voor uw persoonlijke eigendommen. Bent u uw bankpas of creditkaart kwijt? Met één telefoontje blokkeert u al uw betaalpassen.

 

Zoekt u een reisverzekering of annuleringsverzekering die aansluit bij uw wensen en eisen? Wij maken een vergelijking op maat en houden rekening met uw voorkeuren.