Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Collectieve zorgverzekering

Sinds 1 januari 2006 is iedere Nederlander verplicht verzekerd via de Basisverzekering. Deze dekt de zorgkosten van alle bij wet geregelde dekkingen. Voor aanvullende zorg, zoals tandheelkunde, kan de verzekerde aanvullende verzekeringen afsluiten.

Als werkgever kunt u uw medewerkers een aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde bieden: toegang tot een collectieve zorgverzekering. Niet alleen is het een signaal aan uw werknemers dat u hun welzijn serieus neemt, het kan uw medewerkers ook een forse korting op hun premies opleveren.

De korting voor uw medewerkers kan gelden voor:

  • De basiszorgverzekering
  • Aanvullende zorgverzekeringen
  • Tandartsverzekeringen

Dankzij de collectiviteit zijn uw medewerkers tot 10% goedkoper uit voor de nominale premie. Die korting kan oplopen door eventuele aanvullende verzekeringen. Bovendien geldt die korting ook nog eens voor hun gezinsleden, want ook die kunnen zich verzekeren binnen de collectiviteit.

Welke collectieve verzekering voor uw bedrijf het beste is, hangt af van uw wensen. Dankzij ons overzicht en onze contacten met de zorgverzekeraars, kunnen wij voor u een passend zorgpakket samenstellen. Dat is des te belangrijker, omdat ook een collectieve zorgverzekering maatwerk moet bieden waarbinnen al uw medewerkers een passende verzekering kunnen vinden.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie