Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Zorgverzekering vergelijken en omzetten? Het kan nog steeds!

Enkele weken geleden informeerden wij je al over het vergelijken van de zorgverzekering voor 2024 en dat wij je hierbij graag willen helpen. Inmiddels hebben wij de nodige verzoeken en aanvragen hiervoor ook alweer mogen ontvangen, bedankt daarvoor! Mocht je van plan zijn om de aankomende dagen hiermee nog aan te slag te gaan, neem dan gerust dit bericht nog even goed door.

Je kunt namelijk nog steeds via onze eigen zorgvergelijker: Boudesteyn zorgvergelijker 2024 de premies en voorwaarden vergelijken. Je geeft daarbij aan wat jouw wensen zijn en op basis van jouw keuzes komen de mogelijke verzekeraars naar voren.

Wil je in de komende dagen nog de zorgverzekering omzetten?
Dat kan! Overstappen van zorgverzekeraar is in principe mogelijk t/m 31 januari 2024. Waarmee je wel rekening dient te houden is dat jouw huidige zorgverzekering opgezegd dient te zijn op uiterlijk 31 december 2023. Als dit het geval is kun je de hele maand januari nog zoeken naar de beste verzekering voor jou in 2024!

Wil je dat wij tussen Kerst en Oud & Nieuw nog voor jou aan de slag gaan?
Uiteraard denken wij ook tussen Kerst en Oud & Nieuw nog graag met je mee. Echter genieten sommige collega's ook in deze periode soms van een vrije dag. Om je dus te kunnen garanderen dat wij je van passend advies kunnen voorzien vragen wij je om in dit geval dan zelf de huidige zorgverzekering alvast op te zeggen per 1 januari 2024.

Mochten wij je dus nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij het graag. Je kan ons bereiken op telefoonnummer:  038-385 93 93 en via onze website: https://www.boudesteyn.nl/zorgverzekering-1.

Voor nu wensen wij je fijne feestdagen en alvast een gezond 2024 toe.

Met vriendelijke groet,

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 22-12-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Schadeformulieren
meer informatie