Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

RegioBank: digitaal én lokaal 


Bankieren bij RegioBank is lokaal bankieren. Zo kunt u gewoon even bij ons binnenlopen voor persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie. Doet u uw bankzaken graag online? Dat kan natuurlijk ook. Uw saldo bekijken, een betaalpas activeren, betalen met uw smartphone. Bij RegioBank kan het allemaal digitaal - waar en wanneer u maar wilt.


Wij hebben alles voor u in huis
Of u nu (digitaal) wilt bankieren, fijn wilt wonen, een zakelijke hypotheek nodig heeft voor uw bedrijf: bij Boudesteyn Regiobank Zelfstandig Adviseur in Genemuiden en Zwartsluis bent u aan het juiste adres. En wat u ook nodig heeft: u wordt altijd geholpen door één van onze adviseurs die u persoonlijk kent en met raad en daad bijstaat. Niet alleen als u besluit over te stappen, maar in elke fase van uw leven. Zo krijgt u altijd de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank.


De buurtzame bank
RegioBank is de buurtzame bank. Al meer dan 100 jaar dragen we bij aan een leefbare buurt, waar mensen fijn wonen, leven en werken. Waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom ondersteunen we -onder andere samen met het Oranjefonds- lokale initiatieven die de buurt leuker, veiliger en socialer maken. Een speeltuin voor de kinderen, bijvoorbeeld. Een opknapbeurt voor het dorpshuis. Of een elektrische buurtbus. Stuk voor stuk projecten die het buurtgevoel vergroten.

We hebben ook oog voor ondernemers, door onze kennis van de regio in te zetten om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.


Overstappen? Heel gemakkelijk
U kunt eenvoudig overstappen naar RegioBank of een betaalrekening openen.Komt u liever langs voor persoonlijk financieel advies. Of regelt u liever uw geldzaken op uw laptop of mobiel? Bij RegioBank bepaalt u zelf hoe u bankiert. Eén ding is zeker: wij staan altijd klaar voor u én uw buurt. Overstappen kan heel eenvoudig met onze Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan voor uw klaar. Neem (vrijblijvend) contact met ons op.