Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
Handelskade 7
8064 DV Zwartsluis
038-3859393 info@boudesteyn.nl 06-82932179

Onze openingstijden zijn:
 Genemuiden: Ma/vr: 08.30 - 17.00 uur
 Zwartsluis: Ma/vr: 09:00 – 17.00 uur

Zorgverzekering vergelijken? Wij helpen je graag!

De premies van alle zorgverzekeraars voor 2024 zijn inmiddels weer bekend. Je zal van jouw huidige verzekeraar ook alweer het nieuwe voorstel voor 2024 hebben ontvangen.

Ben je niet tevreden met de huidige zorgverzekering of wil je gewoon eens kijken of je ergens anders beter af bent? Wij als Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen staan voor je klaar om te helpen bij het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering voor het komende jaar.

Via onze eigen zorgvergelijker: Boudesteyn zorgvergelijker 2024 kun je de premies en voorwaarden vergelijken. Je geeft daarbij aan wat jouw wensen zijn en op basis van jouw keuzes komen de mogelijke verzekeraars naar voren.

Waarom overstappen van zorgverzekeraar via Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen?

  • Persoonlijke aandacht. Wij staan altijd voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen omtrent de zorgverzekering;
  • Onafhankelijk advies. We kijken naar verschillende zorgverzekeraars binnen ons aanbod, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken;
  • Bespaar geld. Wij zoeken naar de beste oplossing voor jou, zodat je geld kan besparen op de zorgkosten;
  • Gemakkelijk en stressvrij. Wij regelen het overstapproces samen met jou. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Mocht jij vragen hebben met betrekking tot jouw zorgverzekering voor het nieuwe jaar, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om de juiste keuze maken.

Je kan ons bereiken op telefoonnummer: 038-385 9393. Je kan ons ook via onze website bereiken: https://www.boudesteyn.nl/zorgverzekering-1. Hierbij heb je zelfs de optie om het voorstel van jouw huidige verzekeraar voor 2024 mee te sturen. Dit zodat wij direct een goede indicatie hebben van de uitgangspunten die voor jou belangrijk zijn.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-12-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie